W piekarni Pięciu Przemian

  • Cena: 34.90 zł
  • Ilość odwiedzin: 285

Opis produktu

Anna Czelej, specjalistka od gotowania wedlug Pieciu Przemian oraz autorka bestsellerowych ksiazek z serii W kuchni Pieciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw milosnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bulki, tarty, krakersy, wsród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.

Chleb zawsze byl, jest i bedzie naszym podstawowym pokarmem, wiele z nas nie moze obejsc sie bez swiezego pieczywa z chrupiaca skórka. Jednak ostatnio, gdy nigdy nie wiadomo, co znajduje sie w skladzie kupnego pieczywa, coraz popularniejsze staje sie samodzielne wypiekanie chleba. Warto poswiecic chwile na zglebienie tajemniczych receptur, by cieszyc sie swiezym, aromatycznym i zdrowym, samodzielnie przygotowanym pieczywem.

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, buleczki jaglane z sezamem, chleb zytni na drozdzach, a takze tarta z baklazanem, krakersy z amarantusem lub podplomyki ryzowe… te przepisy sprawia, ze na twoim stole juz zawsze bedzie goscilo zdrowe i pyszne pieczywo.


Rozsmakuj sie w domowych wypiekach prosto z piekarni Pieciu Przemian!

Oceń produkt

Recenzje

Brak ocen dla tego produktu. Bądź pierwszy!